ga('set', 'userId', 'USER_ID'); // A felhasználói azonosító beállítása a bejelentkezett user_id használatával.

Rólunk

Peleskei Zsolt és Czakó Csaba

Elköteleződtünk amellett, hogy kettőnk több, mint 20 éves szakmai gyakorlatát folyamatosan azok szolgálatába fogjuk állítani, akik úgy döntenek, hogy velünk együtt szeretnének egészségesek maradni, fejlődni, gyarapodni és az esszenciális olajoknak köszönhetően egy öngondoskodó modelt létrehozni.

Személyes Küldetésünk

Személyes küldetésünknek tekintjük az embereknek megmutatni az önmegvalósítás útját.  Szolgálatunkkal szeretnénk hozzásegíteni őket a a teljes körű gyarapodás megteremtéséhez.

Hiszünk a természet gyógyító erejében, ezért választottuk a dōTERRAt. Ahogy a mondás is tartja: „Fűben, fában orvosság.”

Értékrendünk

Értékrendünk a természet és az ember kapcsolatára épít. 

A természet működése a folyamatos tanulásra, az önmegismerésre és kihívások megoldására sarkal minket.

Az olajok, pedig a természet esszenciái, melyekkel a törődés szeretetét tudjuk kifejezni a környezetünkben lévő emberek számára. 

Barátokban Gondolkodunk

A minőségi emberi kapcsolatokban hiszünk, ahol a másikkal való törődés fontos a számunkra. Szeretnénk, ha ezt a törődést mindenki érezné a környezetünkben és hosszú távú barátságok alakulnának ki. Barátságok, melyeket a sok nevetés, az önfeledt beszélgetések és az olajok szeretete jellemez. 

Lépj Velünk Kapcsolatba

Keress minket bizalommal!

Bármilyen kérdésed, észrevételed van és szeretnél erről velünk beszélni keress minket az elérhetőségeink valamelyikén!

Email Cím

info@megoldasmaskepp.hu

11 + 8 =