ga('set', 'userId', 'USER_ID'); // A felhasználói azonosító beállítása a bejelentkezett user_id használatával.

Megváltozott életek

dōTERRA

Végh Orsi és Németh Feri

Orsi és Feri közel 10 éve alkotnak egy párt. Mindketten sok szépet és nehézséget tudhatnak maguk mögött. Orsi, egészségügyi és természetgyógyász végzettséggel is rendelkezik, mindemellett 28 éve szenvedéllyel képviseli a network marketing szakmát, amiben folyamatosan a jobbá válás lehetőségét kutatja. Feri, multinacionális cégeknél dolgozott vezetői pozícióban, majd a nemesfém és pénzpiacon vált igazán sikeressé. Az elmúlt 15 évben ő is meghatározó szakmai tapasztalatra tett szert a network iparágon belül. Amikor megismerkedtek, „kereső fázisban voltak” mindketten, magánéleti és üzleti szempontból egyaránt, így hamar sikerült megtalálniuk a közös hangot. Az elmúlt 10 évben megéltek együtt magasságokat és mélységeket, az utóbbiból éppen elég jutott… Három évvel ezelőtt Orsi a dōTERRA mellett döntött, Feri pedig biztosította mindkettejük számára az anyagi biztonságot. Ahogy telt az idő, az események érdekesen kezdtek alakulni… Az élet olyan nem várt történéseket hozott, hogy ma már mindketten a dōTERRA-ban dolgoznak vállvetve, egymást erősítve.

Gál Judit

Amit Juditról érdemes tudni, röviden:

“Édesanyaként nagyon fontos számomra a családi harmónia, a közös pillanatok megélése, a minőségi idő, az egészség testileg-lelkileg.

Sok mindenen mentem keresztül gyerekkorom óta, egy csendes, visszahúzódó kislányból a komfortzónát elhagyó Lány, Nő, majd Anya lettem. 13 éves voltam, mikor egy egészségügyi gondot holisztikus módszerekkel kezeltem Édesanyámnak köszönhetően. Azóta a holisztikus módszereket már nem tudom megkerülni, 8 éve már, hogy kineziológus lettem, emellett egyéni családállításokat vezetek, és különböző energiakezeléseket végzek, dōTERRA wellness tanácsadó lettem.
Két éve a mindennapjaink részét képezik az esszenciális olajok, a lányaim már így nőnek fel, és ez számomra nagyon fontos.

Hosszú és csodás az út, minden percét imádom, folyamatosan tanulni, fejlődni, formálódni, kilépni a fényre.

Ez egy küldetés, hivatás, szerelem.”

Bokorovics Emese

Amit Emeséről érdemes tudni, röviden:

“Bokorovics Emese vagyok, 44 éves családanya, nő, feleség és végzettségemet tekintve gépészmérnök-közgazdász. Szakmámban végül nem is dolgoztam, ellenben a különböző szoftver (Clavis, SAP, IFS) tanácsadás területeken igen és jó pár éven keresztül belekóstoltam a network marketingbe is.

Amióta dolgozom, (már több, mint 20 éve) azóta keresem, hogy mi az én HIVATÁSOM, miben tudnék kiteljesedni úgy igazán, amikor nem azt érzem, hogy dolgozom, hanem amikor azt érzem, hogy szárnyalok és nem elfáradok, hanem feltöltődöm a „munkám” által.

Jelentem megtaláltam.😊Az olajok megszólítottak.

Szeretettel
Emese”

Szobonya Olivér

Megismerhetitek egy kicsit másképp😉 Szobonya Olivért, a dōTERRA V4 országokért felelős piacfejlesztési managerét, illetve rövid dōTERRA-s történetét.
Amit Olivérről érdemes tudni, röviden:
Több, mint 16 évet töltött el a direkt értékesítés iparágban ügyvezetői, marketing kommunikációs és piacfejlesztési pozíciókban. A wellness termékekkel és vezetéssel kapcsolatos komoly tapasztalatai lehetővé teszik számára, hogy a számára két legkedvesebb dologgal foglalkozzon: az egészséggel és az emberekkel.
Ösztönös képessége van arra, hogy hidat építsen emberek és közösségek közé, segítse őket abban, hogy teljesebb képet kapjanak a körülöttük lévő világról. Öt gyermekes apukaként különösen fontos számára, hogy kompromisszum mentes természetes megoldásokkal támogassa családja és a szerettei egészségét.
Megosztja velünk azt is, hogy hogyan és milyen csillag együttállás miatt döntött a dōTERRÁ-hoz való csatlakozás mellett és minek köszönhető az, hogy ilyen szenvedélyesen elkötelezett a cég küldetése és jövőképe mellett.

Martin Zsuzsi

Amit Zsuzsiról érdemes tudni, röviden:
“2004-ben szereztem az első természetgyógyászati szakvizsgát fitoterápiából, ezzel egy időben vizsgáztam a Panaromnál aromaterápiából
majd 2005-ben reflexológia, majd AMM terapeuta vizsgát tettem (azon belül thaimasszázzsal és jógával foglalkoztam kiemelten, 2 évig aktív jógaoktató voltam)
2005 óta tartok rendszeresen előadásokat és tanfolyamokat aromaterápia és reflexológia témakörökben, aromaterápiából több cikkem is megjelent különböző újságokban.
2013 óta saját vállalkozásomban tartok oktatásokat Dr Csomai Zitával közösen a természetgyógyászat különböző résztanfolyamain (Helicastudio)
2016-ban a pécsi egyetemen elkezdtem egészségfejlesztést és rekreációt tanulni
2017 elején áttértem a doTerra illóolajok használatára
2018-ban elvégeztem egy táplálkozástudományi tanfolyamot, hogy még átfogóbban tudjak segíteni a hozzám fordulóknak.
Azóta rendszeresen tanulok, folyamatosan képezem magam és adom tovább a tudást mások számára.”
„soha ne hagyd abba a tanulást, mert az élet soha nem hagyja abba a tanítást”

Rajcsányi Laci és Erika

Amit Erikáról és Laciról érdemes tudni, röviden:
“Minden vállalkozásban vannak magaslatok és mélypontok. Amikor ilyen állapotban vagyunk nem látjuk milyen célt szolgálnak ezek a nehézségek. Csakis utólag látjuk mi miért történt úgy, ahogy történt.
Amikor a dōTERRA megérkezett hozzánk mélyponton voltunk, mind az egészségi állapotunkat, mind az üzleti életünket illetően. Pusztán a saját családunk jólléte érdekelt minket, amikor a dōTERRA termékeit használni kezdtük.
De soha ne mondd azt, hogy soha! A sors tartogatott még számunkra meglepetést, az olajok hamar a hobbinkká nőtték ki magukat.
Amikor megláttuk a bennük rejlő lehetőséget, hogy milyen hatással vannak a gyermekeinkre, akkor lettünk igazán tudatosak, hogy mi az, ami a kezünkbe került.
3,5 éve minden egyes nap hálával zárjuk a napot a dōTERRA nyújtotta életminőségért és fejlődésért egyaránt.
Úgy gondoljuk a fejlődés az, ami előre mozdítja az életet minden tekintetben!”
Izgatottan várjuk, hogy Erika és Laci megosszák a megoldás másképp közösséggel a kulisszatitkaikat és mindannyiunkat inspiráló gondolataikat, érzéseiket.