ga('set', 'userId', 'USER_ID'); // A felhasználói azonosító beállítása a bejelentkezett user_id használatával.

Jogi nyilatkozat, Szerzői jogok

Azzal, hogy belépsz a www.megoldasmaskepp.hu oldalára, elfogadod az alábbi feltételeket, még abban az esetben is, ha nem vagy regisztrált felhasználója az odlal egyik szolgáltatásának sem.

A www.megoldasmaskepp.hu honlapon található információk kizárólag általános tájékoztatást szolgálják.

A www.megoldasmaskepp.hu pontos és hiteles információk közlésére törekszik, de a tájékoztatásból fakadó esetleges károkért felelősséget nem vállal. Semmilyen körülmények között nem vállalunk felelősséget semmilyen veszteségért vagy kárért, beleértve közvetett vagy következményes veszteség vagy kár, vagy bármilyen olyan veszteség vagy kár, amely a weboldal használatából eredő adatvesztés vagy nyereség miatt keletkezik .

A www.megoldasmaskepp.hu tartalmának egyes részeit – kizárólag saját felhasználás céljából – merevlemezére mentheti vagy kinyomtathatja, de ebben az esetben sem jogosult az oldal így többszörözött részének további felhasználására, terjesztésére, adatbázisban történő tárolására, letölthetővé tételére, kereskedelmi forgalomba hozatalára.

A www.megoldasmaskepp.hu teljes szöveges és grafikus tartalma, beleértve a mindenkori és korábbi hírlevél sorozatokat, a cikkeket, tanulmányokat, videós anyagokat szerzői jogi védelem alatt állnak (1999. évi LXXVI. tv. alapján).

A www.megoldasmaskepp.hu weboldalon megjelent cikkek képesek más webhelyekhez kapcsolódni, amelyek nem a www.megoldasmaskepp.hu irányítás alatt állnak. Nincs ellenőrzésünk ezen oldalak természetéről, tartalmáról és elérhetőségéről. A linkek bevonása nem feltétlenül jelent ajánlást, és nem támogatja a benne foglalt véleményeket.

Minden erőfeszítést megteszünk annak érdekében, hogy a webhely folyamatosan működjön. A www.megoldasmaskepp.hu azonban semmilyen felelősséget nem vállal, és nem lesz felelős azért, mert a weboldal átmenetileg nem érhető el technikai problémák miatt.

A www.megoldasmaskepp.hu -n ajánlott termékek nem alkalmasak betegségek diagnosztizálására, kezelésére, gyógyításra vagy megelőzésre.

A www.megoldasmaskepp.hu -n található információk tájékoztató jellegűek, nem helyettesítik a szakszerű orvosi véleményt. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát, gyógyszerészét!

A honlapon foglaltak felhasználása, átdolgozása, publikálása, kereskedelmi forgalomba hozatala kizárólag a www.megoldasmaskepp.hu előzetes írásos engedélyével lehetséges.